Gjør deg klar for våren med disse trendene

Våren er endelig på vei, og det er på tide å oppdatere garderoben din med de nyeste trendene. Enten du foretrekker pastellfarger, oversized dressjakke, blomstermønstre eller statement tilbehør. Her får du de beste tipsene for å hjelpe deg med å se stilig ut denne sesongen.

Pastellfarger

Pastellfarger er en av de største trendene denne våren. Myke nyanser av rosa, blå, lilla og grønn vil dominere moteverdenen. Du kan velge å bruke pastellfarger i hele antrekket ditt eller bare som et tilbehør for å legge til et snev av farge. En pastellfarget bluse eller en kjole vil gi deg et friskt og feminint utseende. Hos Neo Noir finner du et bredt utvalg av klær som passer perfekt til våren, om du vil oppgradere garderoben litt til den kommende sesongen?

Oversized dresser

Oversized dresser er en annen trend som er populær denne våren. Denne stilen handler om å bruke klær som er en eller to størrelser større enn det du vanligvis bruker. Dette gir et avslappet og uanstrengt utseende. Du kan prøve å style en oversized dresser med et belte for å markere midjen din og gi antrekket en mer feminin touch. En oversized dressjakke kan være et flott tillegg til garderoben din, da den kan brukes til både formelle og uformelle anledninger, og den passer også året rundt. Du kan bruke den over en enkel t-skjorte og jeans for en avslappet hverdagslook, eller style den med en skjorte og bukse for en mer formell anledning. Du kan også prøve å kombinere den med en kjole eller skjørt for en feminin touch.

Blomstermønstre

Ingenting sier våren som blomstermønstre. Enten det er på kjoler, skjørt eller topper, vil blomstermønstre være overalt denne sesongen. Du kan velge mellom store og dristige blomster eller mer delikate og subtile mønstre. Uansett hvilken stil du velger, vil blomstermønstre gi deg et friskt og livlig utseende.

Statement tilbehør

Statement tilbehør er en flott måte å legge til et snev av personlighet til antrekket ditt. Enten det er store øreringer, en fargerik veske eller et unikt belte, vil statement tilbehør være et høydepunkt denne våren. Du kan bruke dem til å gi en enkel jeans og t-skjorte kombinasjon et løft eller for å legge til et ekstra lag med stil til en festkjole.

Uansett hvilken trend du velger å omfavne denne våren, er det viktigste å være komfortabel og føle deg bra i det du har på deg. Våren er en tid for fornyelse og friskhet, så ikke vær redd for å eksperimentere med nye stiler og farger. Gjør deg klar for våren og la deg inspirere av disse trendene!