Vg eksamen

Eksamen – VG

120 studenter må ta eksamen på nytt. En tidligere eksamen ble brukt på vårens eksamen i et jussemne ved UiO. Derfor annulleres eksamen, og run.

Les nyheter, artikler og se videoer om Eksamen på VG

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Høringsrunde: De fleste positive til å avlyse eksamen. Lise Åserud/NTB.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

AUF vil avlyse eksamen – for alltid – VG

12. des. 2022 — Eksamen er en viktig del av vurderingssystemet og bidrar blant annet til at elevene blir vurdert av en ekstern sensor, sier han til VG. Foto: …

AUF-leder Astrid Hoem mener det er en unik mulighet til å gjøre et radikalt eksamensvalg nå etter corona.

Regler for bruk av ChatGPT på eksamen og innlevering – VG

19. jan. 2023 — DISKUTERES: Verktøyet ChatGPT kan skrive ferdige tekster om temaer du selv bestemmer, det kan påvirke innlevering og eksamener.

Flere universiteter og høyskoler diskuterer nå regelverket for studentene. Bruk av AI / KI kan endre eksamen.

Eksamen er kommet for å bli, men kan alltid forbedres – VG

Debatt: Eksamen er kommet for å bli, men kan alltid forbedres – VG

6. des. 2022 — Et godt råd før eksamen er å lese hele oppgaven, VG. Det samme gjelder for vedtak i Stortinget for å unngå misforståelser.

Et godt råd før eksamen er å lese hele oppgaven, VG. Det samme gjelder for vedtak i Stortinget for å unngå misforståelser. Vår politikk ligger fast: Vi skal ha eksamen i ungdomsskolen og videregående.

Eksamen – Coronaviruset – VG Direkte

VG Nå: Coronaviruset

Utdanningsdirektoratet anbefaler regjeringen å avlyse eksamen også våren 2022.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Leder: Behold eksamen – VG

1. des. 2022 — Regjeringen skal teste nye eksamensformer i ungdomsskolen og videregående skole. Det kan være første skritt mot en eksamensfri skole.

Å gå opp til eksamen er ikke et nødvendig onde. Det er en rettighet. Alle elever fortjener lik mulighet til å vise hva de har lært gjennom skolegangen.

Studenter over hele landet fikk ikke levert eksamen – VG Direkte

Studenter over hele landet fikk ikke levert eksamen – datatrøbbel er årsaken – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Studenter i flere av de største byene i landet har ikke fått muligheten til å levere eksamen, da eksamenssystemet Inspera Assessment er nede.

Eksamen – Udir

Eksamen

Eksamen · Skriftlig eksamen · Muntlig og muntlig-praktisk eksamen · Erfaringer, evalueringer og høringer · Fant du det du lette etter?

Organisering og gjennomføring av sentralt gitt skriftlig eksamen. Lokalt gitt skriftlig eksamen er fylkeskommunens ansvar.

Hvor mange eksamener på vgs? – Ung.no

På vg1 studieforberedende utdanningsprogram skal cirka 20 prosent av elevene trekkes ut til eksamen i ett fag, skriftlig, muntlig eller muntlig-praktisk.

Keywords: vg eksamen, vg eksamen 2022, vg eksamen 2021, eksamen vg, vg avlys eksamen