Ideer til det perfekte kostymet

Mange internettbutikker tilbyr heldigvis et bredt utvalg av leveringsalternativer. Det mest populære nå for tiden er levering til et hentepunkt, hvor du kan hente de nyinnkjøpte produktene til et tidspunkt du ønsker. Det er ekstremt hensiktsmessig, og typisk også den billigste leveringsversjonen.

Du kan også vurdere å bestille bestillingen for levering hjem til deg eller til jobbadressen din. Lasttypen er vanligvis litt dyrere, men også ultralett. I de fleste tilfeller vil imidlertid den billigste typen levering være at du henter pakken selv, men dette er betinget av at du er i nærheten av nettbutikkens lokasjon.

Et stort antall nettlagre lover 1 hverdagslevering av masse varer, som tross alt er avhengig av at bestillingen sendes inn før en viss tid, slik at de er garantert å få de nye varene distribuert innen kl. de lageransatte har stengetid.

Ekstremt enkelt for oss alle å finne de beste prisene

Det har vist seg å være veldig smart for alle å søke etter informasjon om priser blant ulike internettbedrifter og har på grunn av dette de fleste bedrifter på nettet kunne ikke la være å kutte prisnivået på mange av produktene deres – for barn og babyer, og også for damer og herrer – ettertrykkelig, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan tross alt være lønnsomt å granske noen forskjellige nettbutikker for rabattkoder før du handler, slik at du ikke er i tvil om å akseptere den skarpeste prisen.

Man må imidlertid huske på at hvis en nettforhandler tilbyr et produkt til en pris som kan virke utopisk billig, så kan dette ofte være et varsel om en uredelig nettbutikk. Kjøp med standard betalingskort er imidlertid en del av en forskrift som garanterer deg som kjøper mot falske e-butikker.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du ber om å betale regningen senere.

Før folk kjøper fra en nettbutikk bør de i prinsippet skumme e-butikkens vilkår, men dette er ofte en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan være å merke seg om nettbutikken er et e-merket medlem, da dette skal være et signal om at netthandelen overholder fastsatte regler, samt at nettbutikken er jevnlig inspisert av advokater som behersker retningslinjene. I tillegg gir det deg mulighet til støtte dersom du opplever vanskeligheter i forbindelse med kjøpet.

Videre er det å foretrekke at kjøper er kjent med det mest aktuelle regelverket som gjelder i forbindelse med transaksjonen, som for eksempel hvilken bytterett nettselskapet garanterer. På grunn av dette er det også essensielt at du fortsatt sikrer fakturaen din, slik at du senere kan dokumentere handlen, enten du handler gave til jente eller gutt.

Veldig enkelt for kjøpere å søke etter informasjon om priser

Trustpilot tilbyr faktisk fordelaktige snarveier for å følge ulike aktuelle kundevurderinger, og på grunn av dette er det bra at du ser nærmere på nettbutikkens kritikk før du bestiller.

Facebook tilbyr også ganske relevante muligheter for å få innsikt i påliteligheten til e-business. I tillegg finnes det en rekke nettselskaper hvor man kan skrive en vurdering av bedriftens tjeneste, som også kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er reklamefinansiert. Vi har samarbeid med mange nettbutikker hvor vi annonserer produktene deres, og krever inn kompensasjon dersom de besøkende vi videresender gjennomfører en transaksjon.

Data knyttet til tilbud og nettforhandlere beskyttes rutinemessig, men vi ønsker ikke å ta ansvar for rettelser som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens informasjon.