Finn omplassering hund

Omplassering hund til salgs | FINN Torget

Du finner 118 annonser som inneholder ordet “omplassering hund” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele …

Du finner 121 annonser som inneholder ordet “omplassering hund” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Hund som gis bort – Torget – FINN.no

Hund som gis bort | FINN Torget

Du finner 343 annonser som inneholder ordet “hund” som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Du finner 333 annonser som inneholder ordet “hund” som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Omplassering av hund – Torget – Finn.no

Omplassering av hund | FINN torget

Ønsker du og omplassere hunden din, men ønsker ikke og gjøre det selv, eller har du hastverk med og omplassere? Da er jeg her for dere!

Ønsker du og omplassere hunden din, men ønsker ikke og gjøre det selv, eller har du hastverk med og omplassere? Da er jeg her for dere! 😄 Jeg selv er 32 år, utdannet via Innlandet Hundesenter med fokus på adferd og problemløsning, selv har jeg to collie korthår og vi bruker tid på rallylydighet, spor og annen trening🙂 Har tidligere jobbet noen år på kennel, og har erfaring med mange forskjellige raser – men vil alltid lese meg opp på akkurat DIN rase før jeg bestemmer meg, for og være sikker på at jeg kan hjelpe på best vis. Ikke nøl med og ta kontakt for en uforpliktende prat ❤️Hos meg vil hunden bli en del av familien frem til den finner et for alltid hjem. Hunden vil gå igjennom en evaluering før jeg starter søken på det perfekte hjem. Du som eier forteller meg masse om hunden, men jeg vil alltid ønske å se og vurdere hunden i tillegg. 🙂- Hvordan er den i forskjellige situasjoner? – Er det noe som må jobbes med, eller har den uvaner? – Utagerer den? Såfall hvilke situasjoner og hva. – Elsker den alt og alle og blir hoppende glad? – Er den usikker/redd? – Matsituasjoner, med mennesker og andre hunder – Barn – Noen elsker barn, noen er redd, hvor i landet ligger din? Dette og mye mer kartlegges slik at det blir enklere og finne en eier som vet hva de går til ❤️Vi vil reise på treninger, byturer, sofakos, turer i skog og mark og alt hva enn en hund kan trenge og ønske – Hos meg behandles hunden som en av mine egne helt frem til dagen den reiser.Hunden skal være vaksinert og Chippet ved levering. Tar imot hunder i alle aldreHusk og snakk med oppdretteren din om valget du ønsker og ta, mange oppdrettere ønsker og ta tilbake hunden 😄Er det noe du lurer på, ikke nøl med og ta kontakt her for en uforpliktende samtale 😄

Hunder under Dyr og utstyr til salgs – Torget – Finn.no

Hunder under Dyr og utstyr til salgs | FINN Torget

Du finner 2204 annonser i kategorien Hunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele …

Du finner 2231 annonser i kategorien Hunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Forvert/ omplassering hund ønskes – FINN.no

Forvert/ omplassering hund ønskes | FINN torget

23. jan. 2023 — Vi er et aktiv og ungt par som ønsker oss en hund i hverdagen. Vi har egen bolig i Bergen og kan tilby en hund mye aktivitet og kjærlighet.

Hei!🤗Vi er et aktiv og ungt par som ønsker oss en hund i hverdagen. Vi har egen bolig i Bergen og kan tilby en hund mye aktivitet og kjærlighet. Jeg er hundevandt og oppvokst med flere raser. Jeg syntes det er gøy å jobbe sammen med hunden og finne ulik stimulering for hunden. Jeg er student og har ganske fleksible dager, mens min samboer er elektriker. Vi har veldig lyst på en turkompis og håper du tar kontakt med oss her på finn hvis det skulle være av interesse :)Ta gjerne kontakt ved spørsmål!☺️

Hund til salgs – Torget – FINN.no

Hund til salgs | FINN Torget

Du finner 15774 annonser som inneholder ordet “hund” til salgs på FINN Torget. … Pupreme x The Dog Face regnjakke for hund … Omplassering av hund.

Du finner 15893 annonser som inneholder ordet “hund” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Omplassering. Hund – Torget – FINN.no

Omplassering. Hund | FINN torget

6. feb. 2023 — Hei, eg har en Fransk mastiff blanding på 4år og noen mnd. Det er en hann hund, med navn Tyson, han er veldig bedalige og kosete.

Hei, eg har en Fransk mastiff blanding på 4år og noen mnd. Det er en hann hund, med navn Tyson, han er veldig bedalige og kosete. Kan ver i bur til du/dere er ferdig på jobb. Tyson trenger eit hjem der han er hoved prioritert. Så helst til noen uten barn. Tyson kan mangen forskjellige ting som:Sitt, Bli, Rolig, PåFot, Kom her, Kanin, Snakk, Gåvekk, Gå og legg deg, Godnatt, Hysj, Hopp, Opp, Nei, Vent, versegod osv osv…Tyson er veldig glad i friluft og skog og tur, han er med på alt han får verme på. Han er gjerne med og spiser litt paprika chips eller tortilla chips i helgene. Ball lek er alltid kjekt, eller en liten drakamp med tau. Tyson går ikkje så godt sammen med andre hannhunder da han er av den dominerende typen.Han er ikkje av type aggressiv, men han skal vell gjerne passe på deg når dere er ute og går. Han er ellers en nysgjerrig hund som enda tror han er valp. Om han får verme og såve i senga så sier han ikkje nei takk. Om du vil vite mer om Tyson så gjerne send meg mld på Finn. Tyson Blir ikkje omplassert til folk under 25år eller til folk i eit belastet miljø. Dette er en hund som er egnet til erfarne hunde folk.Har satt en minimum pris på 5tusen, men det kan diskuteres om rett hjem dukker opp, da det viktigste er at han får eit bra og stabilt hjem. Gjerne skriv litt om deg/dere og fortell hva dere kan gi han og hvorfor dere ønsker hund. Selges helst til noen i Rogaland.

Hunder under Dyr og utstyr som gis bort – Torget – FINN.no

Hunder under Dyr og utstyr som gis bort | FINN Torget

Du finner 108 annonser i kategorien Hunder under Dyr og utstyr som gis bort på FINN Torget. … Passe/avlastningshjem/omplassering hund. 16. feb. 2023.

Du finner 108 annonser i kategorien Hunder under Dyr og utstyr som gis bort på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Blandingshunder til salgs | FINN Torget

Hunder. Apporterende hunder (63). Blandingshunder (266) … Omplassering av labradoodle vurderes til rett person. tre timer siden. Østerås. Privat. Gis bort …

Du finner 261 annonser i kategorien Blandingshunder under Dyr og utstyr til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Omplassering av hund | FINN torget

for 3 døgn siden — Omplassering av hund. Beskrivelse av varen. Vi må dessverre omplassere vår kjære hunden. Han blir 10 år i april. Siberian husky. Vi …

Vi må dessverre omplassere vår kjære hunden. Han blir 10 år i april. Siberian husky. Vi har dessverre ikke nok tid til han.Helt frisk.Ønsker noen som har blitt vant med rasen . Ta kontakt ved interesse så får du mere info .

Keywords: finn omplassering hund, finn no hunder til omplassering, omplasseringshund finn, finn-no hunder til omplassering, omplassering hund finn