De beste familiefilmene på Netflix i 2020

I 2020 har Netflix levert et bredt utvalg av gode familiefilmer for både barn og voksne å nyte. Enten du leter etter spenning, eventyr eller komedie, er det noe for enhver smak på plattformen. Her er vår liste over de beste familiefilmene du kan se på Netflix i 2020.

Gode familiefilmer for hele familien

1.Trold– En herlig animasjonsfilm som tar deg med inn i en magisk verden befolket av troll og mennesker. Denne filmen har både humor og hjertevarme, og passer perfekt for hele familien.

2.Spionen som elsket meg– En morsom actionkomedie med et fantastisk rollegalleri. Historien følger en familie som blir involvert i en internasjonal spionkamp. Med spenning og humor får denne filmen hele familien til å sitte på kanten av stolen.

3.Frost 2– Fortsett eventyret med Elsa og Anna i denne vakre oppfølgeren. Her blir søstrene tatt med på en reise utenfor Arendelle for å avdekke sannheten om deres magiske krefter. En flott film som passer for alle aldre.

Barnefilmer for de minste

1.Petter Kanin– Basert på barnebøkene av Beatrix Potter, følger denne filmen den rampete kaninen Petter og hans eventyr i hagen. Perfekt for de minste som elsker søte og morsomme dyr.

2.Tollak til Ingenting– En norsk animasjonsfilm som tar deg med på fantastiske eventyr med den lille kråka Tollak og hans venner. Med fargerike animasjoner og spennende historie er dette en perfekt film for de minste.

Familiefilmer med action og eventyr

1.Jumanji: The Next Level– Følg gjengen fra Jumanji i denne spennende oppfølgeren. Når de kommer tilbake til spillet, oppdager de at ingenting er som før. En actionfylt film som passer for hele familien.

2.Sonic the Hedgehog– Bli med på eventyr med den ikoniske karakteren Sonic, når han kjemper mot den onde Dr. Robotnik. En actionfylt og morsom film for hele familien.

Avsluttende tanker

Disse filmene er bare noen av de mange flotte familiefilmene du kan finne på Netflix i 2020. Enten du er ute etter eventyr, komedie eller spenning, vil du definitivt finne noe som passer for hele familien. Ta en titt på Netflix og nyt en hyggelig filmkveld sammen med dine kjære.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er noen gode familiefilmer å se på?

Noen gode familiefilmer å se på er “Toy Story”, “Løvenes Konge” og “Frozen”. Det er viktig å velge filmer som passer for hele familien, og disse filmene har spennende historier som både barn og voksne kan glede seg over.

Hvilke filmer er de beste familiefilmene i nyere tid?

De beste familiefilmene i nyere tid inkluderer “Coco”, “Moana” og “Inside Out”. Disse filmene har fått stor suksess blant både kritikere og publikum for sine fantastiske historiefortellinger og visuelle effekter.

Hvor kan jeg finne barnefilmer på Netflix?

Du kan finne et bredt utvalg av barnefilmer på Netflix. De har en egen kategori for barne- og familiefilmer som du enkelt kan søke etter. Netflix tilbyr et stort utvalg av barnefilmer for enhver alder, slik at hele familien kan nyte filmkvelder sammen.

Hva er noen gode filmer på Netflix i 2020?

Noen gode filmer på Netflix i 2020 inkluderer “Enola Holmes”, “Da 5 Bloods” og “The Trial of the Chicago 7”. Disse filmene har fått mye positiv oppmerksomhet og er verdt å sjekke ut for alle filmelskere.

Kan du anbefale noen gode barnefilmer på Netflix?

Absolutt! Noen gode barnefilmer du kan se på Netflix er “Klaus”, “The Secret Life of Pets” og “Mulan”. Disse filmene byr på spennende eventyr og morsom underholdning for de yngre medlemmene av familien.

Hvor finner jeg de beste familiefilmene noensinne?

De beste familiefilmene noensinne kan være tilgjengelige på forskjellige plattformer som Netflix, Amazon Prime og Disney+. Det lønner seg å sjekke ut ulike streamingtjenester og DVD-butikker for å finne klassikere som “The Sound of Music” og “Mary Poppins”.

Hvilke familiefilmer passer for både barn og voksne?

Mange av de klassiske animasjonsfilmene fra Disney og Pixar passer for både barn og voksne. Disse inkluderer filmer som “Aladdin”, “Finding Nemo” og “Up”. Disse filmene inneholder humor og temaer som appellerer til hele familien, og kan skape fine opplevelser sammen.

Finnes det norske barnefilmer på Netflix?

Ja, det finnes norske barnefilmer på Netflix. Eksempler inkluderer “Operasjon Mørkemann” og “Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin”. Disse filmene er gode alternativer for de som ønsker å se norske produksjoner med norsk tale og handling.

Hva er noen gode barnefilmer fra 90-tallet?

Noen gode barnefilmer fra 90-tallet er “The Lion King”, “Matilda” og “Toy Story”. Disse filmene har oppnådd kultstatus og har fortsatt en sjarm som appellerer til både nye og gamle generasjoner.

Hvilke familiefilmer anbefales for en koselig filmkveld?

Noen familiefilmer som anbefales for en koselig filmkveld er “Home Alone”, “The Princess Bride” og “The Goonies”. Disse filmene har en nostalgisk og hjertevarmende atmosfære som gjør dem perfekte for en koselig kveld med familien.

Artiklen De beste familiefilmene på Netflix i 2020 har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 12 anmeldelser